Transavia Beograd Amsterdam cena karte

Želim putovati u Amsterdam i zanima me Transavia Beograd Amsterdam cena karte. Pošao bih 10. jula, a vratio se 03. septembra. Hvala velika. Jovo Babaić, Bijeljina

Posetilac: Jovo Babaić, Bijeljina
Datum: 09.07.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Transavia Beograd Amsterdam cena karte

Poštovani gospodine Babaiću,

Low cost avio kompanija Transavia saobraća na liniji Beograd Amsterdam. Cena povratne avio karte Transavia Beograd Amsterdam cena karte u traženim datumima putovanaj inosi 12027.00 dinara sa svim plaćenim taksama po putniku. Avio karta na liniji Transavia Beograd Amsterdam cena karte se može platiti i čekovima građana na 6 rata. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi leta Transavia Beograd Amsterdam cena karte možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Takođe, sve promocije u vezi leta Transavia Beograd Amsterdam cena karte možete pratiti i na našim Facebook i Twitter stranama.

Red letenja na liniji Transavia Beograd Amsterdam u traženim terminima

U traženim terminima putovanja, red letenja na liniji Transavia Beograd Amsterdam cena karte je sledeći:

-Odlazak iz Beograda za Amsterdam je u 16:25h, a sletanje u 18:55h. Trajanje leta Transavia Beograd Amsterdam cena karte iznosi 2h30min.

-Povrataka iz Amsterdama za Beograd je u 7:55h a sletanje u 10:20h. Trajanje leta Transavia Beograd Amsterdam cena karte iznosi 2h25min.

Slična pitanja i odgovori

Rezervacija hotela u Amsterdamu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: